Nem zárható ki, hogy egy ismeretlen kórokozó világjárványt okoz

Még mindig jelen van bolygónk minden pontján egy világjárványt okozó vírus. Ezt szinte mindenki tudja, mert mindenki képzett virológussá vált az elmúlt években. Meglepő módon többségbe vannak azok, akik nem élettudományokkal foglalkoznak, hanem mondjuk újságírók, közgazdászok, vagy politikusok, de szakértőnek feltüntetve magukat határozottan és megfellebbezhetetlenül nyilatkoznak aktuális pl. vírus, járvány helyzetekről és annak várható következményeiről. Viszont ha egy szakértő az elvárásoknak nem megfelelően, nemtetsző nyilatkozott tesz akkor a véleményével magára maradt. Mert mindig meg kell felelni az mértékadó véleményeknek még akkor is ha azok teljesen tudománytalanok, sőt ostobaságok. Vannak határesetek is, említhetjük azt az esetet, amikor a COVID járvány első hulláma után megszólalt egy valóban nagy tudású matematikus. A hírközlő szervek szinte azonnal arról írtak, hogy a matematikusunk kiszámította mikor lesz vége a járványnak. Hát nem úgy lett, nem azért mert a matematikus számításai nem voltak pontosak, hanem azért, mert a vírust erről a számításról nem értesítették.

Már korábban is felvetődőt, ismerve a vírusok és baktériumok hatásmechanizmusát, hogy vannak olyan tünettel rendelkező folyamatok, ahol a hatás egyértelmű, de nem ismerjük a kórokozót. Azt tapasztalhatjuk, hogy a mindennapokban jelen van egy nagyon agresszív járvány jellegű folyamat, ami nagyon gyorsan terjed, okozhat endémiás, vagy pandémiás tüneteket és ráadásul (úgy tűnik) gyógyíthatatlan.

Az ismeretlen kórokozó a központi idegrendszert támadja meg. Tünetei a katatón állapottól a hisztériáig minden állapotban feltűnhet. Jellemzője az erőteljes tudati zavar, sok esetben a skizofrénia egyértelmű állapotát tapasztalhatjuk, de erőteljes emocionális (érzelmeket) állapotot is kiválthat.

Mióta tapasztalhatjuk ezt a sajátos, jelenlévő elmeállapotot befolyásoló járványt. Jellemzően a XX.században kezdett előretörni, főleg akkor, ha a központi idegrendszeri érintettség szuggesztív megnyilvánulással társult.

Sajnos most is jelen van a mindennapjainkban. Erőteljes hatást tud gyakorolni nagyon sokakra., sőt felismerhetjük a tömeg pszichózis szinte minden ismérvét. Ezt célszerű értelmezni, mert azt tapasztalom, hogy sokan nincsenek tisztába a fogalmakkal.

 

Idézet a Wikipédiából: A pszichózis (psychosis) – köznyelvi nevén elmebaj – az elmegyógyászatban használt fogalom, amelynek széles körű jelentése van: többnyire olyan pszichiátriai betegségekre alkalmazzák, amikor a beteg elveszti kapcsolatát a valósággal, téveszméi és érzékcsalódásai vannak. De azt is jelzi, hogy a betegségnek inkább súlyos, mintsem enyhe vagy mérsékelt következményei vannak a betegre nézve.

Súlyos állítás, de sajnos nap mint nap tapasztalhatjuk, hogy ez a sajátos járvány egyre jobban terjed.

Célszerű pontosítani a felvezetőben leírt és feltárt jelenséget. Azért tekintem járványnak, mert abba a hírözönbe amibe élünk, sajnos egyre több “fertőzött” terjeszti a kórt és okoz hol endémiát, de néhány esetben pandémia jellegű terjedést is mutat.

Nagyon szép szavak és bölcselkedő gondolatok (gondolhatja az olvasó), de mondjunk konkrét példát, hogy érthető legyen ennek a titokzatos kórokozónak a jelenléte.

Nagyon sok, sőt túl sok példát lehet felhozni, amelyek teljes mértékben fedik ezt a tudományos felismerést, hogy van valami kórokozó ami a központi idegrendszert (agyat) megtámadja és az érintett személy a pszichózis állapotába kerül.

Egy konkrét eseményt évtizedek óta figyelemmel kísérek. Erről az “agyi fertőzéses” állapotról számolok be egy aktuális hír olvasása után.

A járványról (elmeállapot befolyásolását) az MTI 2022.június 24.-én tette közzé ezt a hírt, (Gazdaság internetes lapban) .

Romániában megkezdődik a nukleáris incidens esetére beszerzett harmincmillió jódtabletta kiosztása, miután a műveletet szabályozó miniszteri rendelet megjelent a hivatalos közlönyben – közölte pénteken az egészségügyi minisztérium. A 65 milligrammos kálium jodid tablettákhoz családorvosok által kiállítandó vény alapján, a kijelölt gyógyszertárakban ingyenesen juthatnak hozzá a lakosok, de nyilatkozatot kell aláírniuk, hogy a tablettákat csak nukleáris incidens esetén, kizárólag a hatóságok felszólítása alapján veszi be.

Tehát: Biztosak lehetünk abba, hogy a Román egészségügyi minisztériumban a titokzatos járványt mindenki megkapta, és igyekeznek az elmeállapotot befolyásoló ragály terjesztését egész Romániára kiterjeszteni.

Ezt azért még jobban alá kell támasztani, hogy tényleg az elmeállapotot befolyásoló korokozó megtámadta a tisztviselőket, vagy orvosokat. Ezt írják még a cikkbe.

A készítményt "szükség esetére" készítik elő a 40 év alatti korosztálynak, és azért akarják a lakossághoz eljuttatni, mert a jódtabletta csak az első nyolc órában segíthet a légkörbe került radioaktív jód megkötésének megakadályozásában, márpedig ennyi idő alatt kiosztását nem tudnák zökkenőmentesen megszervezni.

Jellemző, hogy a teljesen értelmezhetetlen, sőt teljesen tudománytalan agyszüleményeket a titokzatos kórokozó milyen szépen csomagolja be, ezzel segítve a járvány terjedését.

Kérdés, hogy ez az agyszülemény csak most bukkant fel, új mutáns korokozó okozza. Szó sincs róla. 1986 óta elterjedt, hogy a jód véd a “sugárzástól”. Minden szakember igyekszik elmondani, hogy ez csak korlátozott agyi kapacitással rendelkező fertőzöttek fél hisztérikus megnyilvánulása. Esetünkben ez a mutáns elmebajt okozó kórokozó például érkezhet Belgiumból. A www.pannonpalatinus.hu 2017.október 9.-én felkerült videójában arról váltottunk szót, hogy Belgiumban jódot osztanak a lakosságnak, mert ha csúnya bácsik bombát, vagy pokolgépet dobnak az atomreaktorra, akkor “kiömlik a sugár” és attól csak a jódtabletta védi meg, még a Belga csecsemőket is.

Ez az elmét súlyosan károsító korokozó (amit még nem ismerünk) nemrég hazánkban is felütötte a fejét. 2022. március 5.én szintén a www.pannonplatinus.hu oldalon “ A hírek fogságában” írtuk, hogy hazánkban is (legnagyobb sajnálatunkra orvosok is) prevenció ként az Ukrán háború miatt 400µg jód bevitelét javasolták.

Tehát bizonyított, hogy a valóságtól elrugaszkodott, skizofrén jellegű elmeállapot ragályos, tehát járvány.

A titokzatos kórokozónak megszámlálhatatlan mutánsa létezhet. Elég csak a televízió híreit nézni és láthatunk önmagukból kifordult tudati állapotban lévő “fertőzöttek” hisztérikus kirohanásait nézni. Természetesen vannak csendes fertőzöttek is, például olyanok, akik törvényi szintre tudták emelni azt, hogy a férfiak is szülhetnek. Napjaink egyik súlyos esetének tekinthetjük azokat, akik az energiáról beszélnek önkívületi állapotba. Hallgatva az agresszív kirohanásokat és a valóságtól teljesen elrugaszkodott fantáziálásokat az energiával kapcsolatba, célszerű egy külön analízisben elemezni az “energia fertőzöttek” jellemező viselkedését és téves eszmeszüleményüket (amelyek a valóságtól teljesen elrugaszkodtak).

Szacsky Mihály