Stúdió beszélgetés:

Rataj András – Szacsky Mihály

A Természet Tudományok legösszetettebb tudomány területe az ÉLETTUDOMÁNY. A bolygókon található minden élőlény léte, életfolyamata e tudomány terület vizsgálódásának tárgya.

Az élettudományok összefoglaló rendszertana a TAXONOMIA. Az élővilág további alrendszerekre oszthatóak, Mikrobiológiai, botanika, zoológia, antropológia. Említhetjük például az orvostudományt, amely tudományterület egy önálló de elválaszthatatlan tudományterülete az élettudománynak.

A természettudományok, a fizika és a kémia tudományok esetében , közel száz éven belül jelentős fejlődést tudhatott magának,és ez nem más mint a KVANTUMMECHANIKA tudományának kiteljesedése.

Az élettudományok esetében ez a “nagy ugrás” nem következett be, mert a biológia tudománya csak azzal foglalkozott, hogy kvantumjelenségekkel “beavatkozott” az élővilág természetes kőrforgásába.

Hazánkban a BME élettudomány kutató csoportja egy több mint 40 éves kutatómunka eredményeként az élettudományokon belül önálló tudományággá formálta a kvantumbiológiát (Quantumbiológia) ami egy kvantumbiológiai rendszerelméletben lett összesítve. Tehát a kvantumbiológiai nem egy beavatkozás kvantum hatásokkal, hanem a természet anyag és az élet körforgásának kvantumos folyamatait kutatja és foglalja egységes rendszerbe.

A beszélgetés elsődleges célja, hogy ismeretet adjon a 21.század tudományáról. Ez azért is fontos feladat, mert a kvantumbiológiára való hivatkozásnak ilyen és ehhez hasonló vadhajtásaival találkozhatunk:

Személyre szabott QUANTUM WELLNESS ! Szeretnél részesülni benne? Nincs más dolgod , mint a hangmintádat , ami az egyedi kódod, fellõni a quantummatrixba! Ezzel lehívod a testednek és a lelkednek szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a quantumtérbõl. Az eredmények azonnal jönnek. Akik használják, pár napon belül jelentõs életminõség javulást érz

[KGVID]http://pannonpalatinus.hu/wp-content/uploads/2021/01/quantum-biology.m4v[/KGVID]

2021.01.21.