c19

COVID adománycsomagok felhasználási utasítása

A COVID-19 pandémia elleni küzdelemhez négy egyetem tudományos szervezete, a QUB8 és kínai partnerei adomány csomagokat állítottak össze. A csomagokban a kínai partnerek által adományozott maszkokat a QUB8 kvantumbiológiai kutatásai eredménykeént kifejlesztett fertőtlenítő és probiotikum egészíti ki, melyek révén sokkal hatékonyabb, komplex védekezést lehet biztosítani. A csomagok a négy egyetem, egészségpénztárak és oktatási intézmények részére kerülnek kiosztásra, melyek egyszerűsített felhasználási javaslata a következő:

  • MASZK: A maszk helyes viselését folyamatosan ismertetik a hírközlő szervek. A csomagban található, kínai adományból származó maszkok, kifejezetten a pandémiás célú felhasználásra készültek.
  • MASZK + MANOFERM + Gastrovit-Bakt: Az adományban található hármas összeállítás lehetővé teszi a fertőzést megelőző ideális védekezést. A maszkok használhatóságának ideje 10-20-szorosára növelhető, ha naponta 2-3 alkalommal permetezzük a MANOFERM – nem mérgező és irritációt nem okozó, szagtalan fertőtlenítő szert tartalmazó flakonnal. Ez lehetővé teszi a maszkok folyamatos sterilitását. A Gastrovit Bakt probiotikum napi 1-2 gramm elfogyasztása (ahasználati utasítás szerint) az anyagcsere optimalizása mellett jelentősen megerősíti a szervezet immunitását.
  • MASZK+ Gastrovit Bakt: Az egység csomagban található maszkok használata biztosítja a cseppfertőzés megelőzését. Ezzel egy időben a probiotikum fogyasztása lehetővé teszi az immunitás optimalizálását.

AZ ADOMÁNY CSOMAGOK SZÉTOSZTÁSA NEM KERESKEDELMI JELLEGŰ TEVÉKENYSÉG,
HANEM AZ MTSE KÖZHASZNÚ FELADATAINAK ELLÁTÁSÁT SZOLGÁLJA