Budapesten, 2019. április 8-án nyolc személy adományozásával és meghívásával jött létre az élettudományok kvantumbiológiai központja (QUB8, PP Kommüniké), amelynek működése elsősorban a kvantumbiológiai kutatások koordinálására irányul a hazai és a nemzetközi tudományos műhelyekben .

Szacsky Mihály, a PannonPalatinus Nádor József Közhasznú Alapítvány (PPKA) alatt működő QUB8 kvantumbiológiai központ vezetője elsődleges feladatként határozta meg a kvantumbiológia tudomány elméletének és taxonómiájának megteremtését.

A kvantumbiológiai központ tevékenységében a „Műegyetemi” Természet- és Sporttudományi Közhasznú Egyesülete” (MTSE), a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME), a Szent István Egyetem (SZIE), a Testnevelési Egyetem (TE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) 22 tanszékkel vesz részt.

PARADIGMA Váltás és elmélet

Manapság az élő organizmusok azonosítása érdekében Linnaean taxonómiát alkalmazunk, amely a Carl Linnaeus által létrehozott biológiai osztályozás sajátos formája, amint azt a Systema Naturae (1735) ismertet és jelenleg is az élővilág rendszertanát (TAXONOMIA) alkotja.

Ez a fajta kategorizálás elegendő volt a múltban, de ma az élő organizmus külső megjelenése és szerkezetének ismerete nem elegendő. Ezért fontos az élettudomány. Már léteznek genetikai laboratóriumok, molekuláris biológiai laboratóriumok stb., De ennek nincs egy közös, összegző alapja.

A QUB8 egyik fő célja a kvantumbiológia taxonómiájának megalkotása, amely a kvantumbiológiát egységes tudományággá fogja tenni annak érdekében, hogy megértsük az anyag és az élet körforgását, valamint filozófiai és tudományos szinten azt a mindennapokban alkalmazzuk.

A Linnae besorolása jó, csak a kvantum elveknek megfelelően kell átrendezni. Az élet csak a növények révén marad fenn, a karbon ciklus a nap sugárzása révén indul el ami egyértelmű kvantumfolyamat /elektromágneses sugárzás/. Kivonja a szén-dioxidot a levegőből a napból érkező fotonok hatására nyitott és zárt láncú szénmolekulákat készít.

A növényeket ezért napelemnek foghatjuk fel amelyek folyamatosan akkumulálják a nap foton energiáját és azt szén molekulákba raktározzák. A folyamat körforgás szerűen energia egyensúly alapján biztosítja az élet fennmaradását (pl. ha egy faágat elégetünk, akkor széndioxid szabadul fel a levegőbe, és újra kibocsátja a nap tárolt fotonját). Tehát folyamatosan biztosított az élővilágban egy energia egyensúly.

A természet vizsgálat bizonyította és tudjuk, hogy ez a kőrfolyamat tartja fenn az életet bolygónkon. A bonyolult és összetett végtelen kvantum biokémiai és biofizikai folyamatokat kísérleti alapon is bizonyítani tudtuk. Az kvantumbiológiai TAXONOMIA értelmezte, hogy az emberek nem használhatják közvetlenül a nap energiáját az életük fenntartásához. Ehhez szükség van olyan táplálékokra, ahol az egyszerű szén molekulák fotonenergiái már felszabadíthatók, de fogyasztani kell nagyobb energiát tartalmazó pl. fehérjét és zsírt. A karbon ciklusnak megfelelően az emberi enzimrendszer bontja le a molekulákat és szabadítja fel az akkumulált nap elnyelt energiáját. Hol van a foton ebben az esetben? A táplálék lebontása után az energia egyensúlynak megfelelően a fotonokat kisugározzuk (foton emisszió). Ezt a Hármas Elmélet I.és III. fő tétele tartalmazza .

Ez régen csak hipotézis volt, tehát a teljes elektromágneses sugárzási spektrumot kvantum-biokémiai módszerrel megvizsgáltuk és meghatároztuk azt az elektromágneses sugárzási sávot, amelyben az emberek fotonokat bocsát ki.

A periódusos rendszer 118 elemből áll, és 76 található minden élő szervezetben, és mi embereknek naponta 34 elemet kell feltölteni. Említhetnénk a jód amely egyike a 34 elemnek, és tudjuk, hogy egy embernek mennyi a napi szükséglete, valamint tudjuk továbbá a vas, magnézium, cink stb. napi szükségleteit. Ha nem töltjük fel az emberi szervezetet megfelelő mennyiségű elemmel, akkor hiánybetegség alakul ki. Az általános anyagcsere probléma hibákat generál a kvantumbiológiai folyamatokban, amelyek olyan betegségekké válnak, mint a rák (Hármas Elmélet I. II. III. fő tételei) A kvantumbiológia kutatás lényege nem egyes betegségek felderítése és kezelésére irányul, ( pl. daganatos megbetegedések), hanem az okozati tényezők felfedezése és kiküszöbölése. Így példánk alapján a rákkeltő anyagok bevitelét az emberi szervezetbe meg kell szüntetni, ezzel egy időben az optimális életfenntartás szükségleteit biztosítani kell.

A QUB8 alapkutatásának célja egy új periódusos táblázat létrehozása az élő világ számára. Az emberi test fent említett 34 elemének térbeli szerkezeti funkcióinak ábrázolásával, Schrödinger alapelvei alapján. Az ionmátrix kutatása révén meghatároztuk a 24 órás bioritmus ion egyensúlyát.

Amíg ez az új rendszer nem áll készen, nem leszünk képesek megismerni a hiány betegségeket, a civilizációs betegségeket, az ökológiai katasztrófákat, az éghajlati katasztrófákat stb. Az alapelv és a módszertan teljes egységet képvisel.

 

EGYÜTTMŰKÖDÉS

Készek vagyunk továbbadni kutatásaink eredményeit, de ahhoz, hogy továbbadjuk, kvalifikált kvantumbiológiai szakemberekre van szükségünk, ezért alapvető fontosságú a kvantumbiológia alapvető tanítása Kínában.

Az alkalmazott kutatást szinte azonnal be lehet vezetni Kínában a mindennapokba. Az egyik a Somatoinfra, amely nem hőmérséklet mérési technológia, hanem kvantumbiológiai foton sugárzás detektáló és mérő eszköz. Az infravörös tartományt érzékeli egy adott hullámhosszon és frekvencián. A közvetett orvosi diagnózissal ellentétben, valós időben képes közvetlenül a testben észlelni a működési zavarokat.

A fent említett táplálkozási hiányosságok megelőzésére , egy közvetlenül alkalmazható már lezárt kvantumbiológiai kutatásunk egy olyan új élelmiszert fejlesztett ki, mely a civilizációs betegségek kialakulását képes jelentősen csökkenteni (Hűtőszekrény, tartósítószer, antibiotikum). Egy egyedi biotechnológiai eljárással speciális probiotikum alapú élelmiszert állítunk elő, amely több mint tíz éve forgalomban van. A visszajelzések és a nyomon követések evidencia alapon bizonyítják azt, hogy a természetes három halmaz állapotú anyagcsere optimalizálása biztosítja az egészség fenntartását.

Ezek a kutatások világszerte Svájcban szabadalmi, védjegyoltalmi és szerzői jogi védelem alatt állanak.

Visszajelzés küldése: www.pannonpalatinus.hu

Előzmények: www.pannonpalatinus. hu korábbi írásai és tanulmányai

Szigethy Balázs

PP Stúdió