Egyetemi egyesület és alapítványa nyolc magán személy támogatásával létrehozta az Élettudományi Kvantumbiológiai Központot (QUB). A Központ Magyar és Kínai egyetemek  munkájának koordinációját vállalta. Az elmúlt hetekben  delegáció érkezett Shandong tartomány Rizhao városából. 
 
A delegációt a városi önkormányzat helyettes polgármestere Lin Yangin vezette. A delegáció tagjai között volt Meng Fanxiang a CPC Rizhao Bizottság Főtitkára, a Rizhao Sportigazgatóság Igazgatója, Chi Yuguo a Rizhao Sanhaitian turisztika üdülőhely irányító bizottságának igazgatója, Chen Zhenhua a Rizhao városi építési és beruházási csoport vezérigazgatója, Xu Meifang a Zhongda Sport Indrustry Co. Ltd Igazgató tanácsának elnöke, valamint Mei Jun a Rizhao Sportigazgatás igazgatója.
 
A delegáció figyelemmel kíséri az Élettudományi Kvantumbiológiai Központ és a Shandongi Akadémia és egyetemek közötti együttműködést. A delegáció jelezte, hogy Rizhao, mint  Kína központi sport és oktatás centruma a továbbiakban együtt szeretne működni  a Magyar egyetemek szövetségével és annak intézményével. Az együttműködés alapja az élettudományok és a kvantumbiológiai területén elért eredmények adaptálása a sporttudományba, valamint további közös kutatások végzése.
 
A jóhangulatú és magas színvonalú megbeszélés végén Rizhao polgármester helyettese és az Élettudományi Kvantumbiológiai Központ megbízott vezetője a székesfehérvári Villa Medica-ban együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá. A delegáció egyben átadta  Rizhaot bemutató videót ,  hogy az kerüljön fel a PANNONPALATINUS oldalra."
 
[KGVID]http://pannonpalatinus.hu/wp-content/uploads/2019/04/省运会日照形象片加字幕10.20.m4v[/KGVID]